Online training

  • Hoe doe jij dat als vader met je kinderen die moeilijk doen?

  • Hoe pak jij het gedoe aan tussen jou en je partner?

  • Of het gedoe tussen jou en je ex?

  • Hoe blijf jij als vader rustig terwijl de emoties bij jou hoog oplopen?

Net als iedere andere vader pak jij de uitdagingen in jouw vaderschap op je eigen manier aan. En grote kans dat er zaken zijn waarvan je niet weet hoe die aan te pakken op een manier die voor jou werkt. De oplossing? Een paar krachtige tools die voor veel vaders al hun werk hebben gedaan.

Wat levert het op?

Met de online basistraining ‘In vijf stappen naar stevig vaderschap’ krijg je die tools aangereikt. Een greep uit wat ze opleveren:

  • inzicht in jouw eigen doen en laten, zodat je daarmee leert wat wel en niet werkt in bepaalde situaties

  • ruimte maken voor jouw emoties zoals boosheid, angst en verdriet

  • meer stevigheid om van daaruit in het vaderschap te staan

  • concrete tools die je direct toe kan passen

  • een heldere en concrete visie die jou ondersteunt om te blijven staan en gaan voor jouw verlangen

Deze training is voor alle soorten vaders, en in elke fase van het vaderschap. Van aanstaand tot overgroot, van samen met de moeder tot gescheiden, van stief tot pleeg.

Voor wie?

Deze basistraining bestaat uit vijf korte online ‘lessen’ met krachtige tools die je in je eigen tijd en tempo kan volgen, en die direct toepasbaar zijn.

De tools die aangereikt worden zijn gebaseerd op hoe ik vanaf 2015 vaders heb begeleid naar steviger vaderschap. De tools zijn inzetbaar op vele verschillende fronten in het vaderschap, zoals de relatie met je kind(eren), je (ex)partner, je eigen ouders, je werkgever/collega’s, of de relatie met jezelf.

Na aanmelding krijg je toegang tot het hele stappenplan

Kosten: € 24,95

Hoe ziet het eruit?

Deze training heeft me geholpen om eerste stappen te zetten naar een beter contact met zowel mijn kind als mijn partner. De tools zijn praktische en ook uitdagend door het persoonlijke karakter ervan.

Wim, vader van een dochter

Meld je gelijk aan voor deze online training 

Training in 5 stappen naar stevig vaderschap
Prijs: €24,95

Na aanmelding en betaling krijg je een link met wachtwoord toegestuurd waarmee je gelijk kan starten met de training of op een later moment wat jou schikt. 

Over Patrick

“Ik geloof dat wanneer kinderen opgroeien met de rijkdom van een betrokken, aanwezige en bewuste vader, zij opbloeien tot gelukkigere mensen. En gelukkige mensen dragen graag bij aan het mooier maken van de wereld. Dat is wat mij drijft om vaders te ondersteunen steviger en ontspannen in het vaderschap te staan.”

Patrick Timmermans