2 april 2023

Expeditie Vaderschap Wandel middag

Een middag op pad met andere vaders waarin wandelingen afgewisseld worden met goede, eerlijke en inspirerende gesprekken over het vaderschap.

Vraag jij je weleens af hoe andere vaders ‘dat’ doen? Heb je behoefte aan een klankbord van vaders? Ben je op zoek naar een moment om op je vaderschap te reflecteren? Of lijkt het je überhaupt fijn om met alleen maar vaders een paar uur samen te zijn?

De Expeditie Vaderschap Wandelmiddag is een laagdrempelige manier om aandacht te geven aan jouw vaderschap. Met een groep vaders wisselen we wandelingen in stilte af met gesprekken over het vaderschap. Gesprekken waar jij een vraag, uitdaging, of succes kan inbrengen en anderen op reageren vanuit hun eigen ervaring. Gesprekken die door de manier waarop persoonlijk zijn en zorgen voor herkenning, verlichting, steun en/of inspiratie. Waar gewenst geef ik tips/advies vanuit mijn jarenlange ervaring als vadercoach.

Om mee te doen hoef je geen probleem te hebben. We gaan ook geen problemen creëren. En het is waardevol om zo nu en dan je vaderschap even vanaf een afstandje te bekijken, andere vaders te supporten met jouw aanwezigheid en ervaringen, inspiratie op te doen, en het ook gewoon goed te hebben met ‘vaders onder elkaar’. Daarbij zijn de wandelingen in een mooi natuurgebied in zichzelf al een welkome afwisseling op de vele uren achter het scherm.

Een fijne middag met afwisselend stilte en eerlijke diepgaande gesprekken met andere vaders. Voelde als een mini-vakantie met inzichten en reflectie – Reinoud

Voor wie?

Deze middag is voor álle soorten vaders. Van aanstaand tot overgroot, van samen met de moeder tot gescheiden, van stief tot pleeg.

Praktisch

Datum: 2 april 2023

Tijd: van 13:30 tot 17:00
Bij extreem slecht weer gaat het niet door.

Adres: Soesterbergsestraat 125C

Kosten: € 40,-

Aanmelden

Totaal aantal plekken beschikbaar: 4

Aanmelden evenement

Patrick zijn training heeft mij heldere handvatten gegeven om de vader te zijn die ik wil zijn.

Bart, vader van twee zoons