Hoe word je relaxed met je ex

Verbeter de relatie met de moeder van jouw kind(eren)

 

Voor gescheiden vaders is de relatie met de moeder van hun kind(eren) vaak een grote uitdaging. Keer op keer komen jullie in dezelfde dynamiek terecht waarin boosheid, angst en verdriet de boventoon voeren. Graag zou je willen dat de ander verandert, en ergens weet je dat dit niet zomaar gaat gebeuren. Toch wil je dat er iets verandert tussen jullie, of dat jij op zijn minst rust vindt en meer grip krijgt in hoe het nu gaat.

Om jou als vader op weg te helpen om de relatie de moeder van je kind(eren) te verbeteren, of rust te vinden in hoe die relatie is, heb ik krachtige en praktische tools uit mijn coaching en training vertaald naar deze online training. Na deze training heb je meer zicht op wat er bij jou gebeurt, zodat jij anders in die relatie kan staan. Vanuit die positie is het mogelijk om die relatie te verbeteren.

Opzet training

Deze training bestaat uit vijf opeenvolgende lessen:


Les 1: Patronen doorbreken

Relaties bestaan uit een dynamiek die volautomatisch verloopt en die doorbroken kan worden. In deze les onderzoek je jouw automatisme in de dynamiek zodat jij de mogelijkheid hebt om die te stoppen.

Les 2: Van verkramping naar ontspanning

De relatiedynamiek heeft iets krampachtigs in zich. In deze lees leer je het verschil tussen die verkramping en ontspanning waardoor het makkelijker wordt voor jou om de dynamiek te doorbreken.

Les 3: Ruimte voor woede

Soms is de emmer zo vol dat het haast onmogelijk is om niet emotioneel te reageren. In deze les leer je de sterkste emotie, woede, ruimte te geven zodat je jouw emmer kan legen en de kracht ervan in kan zetten.

Les 4: Beelden loslaten

Niets menselijks als iemand anders vasthouden in een bepaald beeld. In deze les leer je in welk beeld je jouw ex-partner vasthoudt, en hoe je dat beeld los kan laten om ruimte te maken voor een andere reactie van jouw kant uit.

Les 5: Verwoorden hoe wel

Relaxed omgaan met je ex-partner vraagt om oefening. In deze les schrijf je op hoe jij wil zijn in relatie tot de ander, aangevuld met concrete actiepunten, zodat je jezelf kan blijven herinneren aan wat het beste is voor jullie kind(eren): twee ouders die relaxed met elkaar omgaan, of één ouder die relaxed blijft met zichzelf in die relatie.

Deze training gaat over jou als gescheiden vader die de relatie met de moeder van zijn kind(eren) wil verbeteren, en wat jij kan doen om dit mogelijk te maken. Of dit nu mogelijk is of niet, het gaat jou wel meer rust en inzicht geven om verder te kunnen. Ga jij het aan om de relatie met je ex-partner te verbeteren? Meld je dan aan voor de online training ‘Hoe word je relaxed met je ex’.

Tijdinvestering: +/- 30 minuten per les
Kosten: € 49,-
Start training: donderdag 29 februari 2024

Na aanmelding en betaling krijg je vanaf 29 februari 16u00 toegang tot de trainingspagina waar de lessen op staan. Elke volgende donderdag komt er een nieuwe les op en krijg je een reminder in de mail.

Bij aanmelding na 29 februari 16u00 krijg je nog steeds toegang tot de trainingspagina. Deze datum is de startdatum.

Deze training kan je verder in je eigen tijd en tempo volgen.

Praktisch

Deze training is geschikt voor gescheiden of scheidende vaders bij wie de relatie met de andere ouder beter kan of zelfs problematisch is.

Voor wie

Wat deze training mij heeft gebracht is een uitlaatklep, houvast door reflectie en tools om dingen anders aan te pakken.

Jan, gescheiden vader na een live training met dezelfde opzet

Meld je aan voor deze training 

Online training Relaxed met je Ex
Prijs: €49,00

Na aanmelding en betaling krijg je toegang tot de trainingspagina. Hou ook je spambox in de gaten.

Over Patrick

Mijn naam is Patrick Timmermans, oprichter van Vader Visie en vader van een zoon (2010) en dochter (2015) die ik in goed co-ouderschap opvoed. Sinds 2015 help ik vaders om de vader te worden die ze willen zijn. Het thema scheiding en omgaan met de andere ouder is één van de grote thema's in mijn praktijk waardoor het tijd werd voor een online training als deze. De methodiek waarmee ik vaders met dit thema 1-op-1 succesvol heb kunnen helpen, zijn vertaald naar deze training.

Img 20240218 110511 690