Verliesbegeleiding

Als vader kan je te maken krijgen met tegenslagen of verlieservaringen die vragen om gepaste aandacht en verwerking. Dat kan de dood van je kind, je partner of één van je ouders zijn. Het kan ook het einde van je relatie zijn, contactverlies met je kind, een droom of een verlangen die niet uitkomt, of een onverwachts ontslag of langdurige ziekte.

Dit soort ervaringen in je vaderschap vragen om een luisterend oor, (h)erkenning van hoe je omgaat met de situatie, ruimte voor een gevoel van veiligheid en zonder oordeel, en passende stappen om het leven weer (meer) aan te kunnen.

Begeleiding vanuit eigen ervaring

Bij Vader Visie kan je terecht voor begeleiding bij tegenslag en verlieservaringen in jouw vaderschap. Ik luister naar jouw verhaal en leer je weer (meer) te ontspannen, te voelen en te genieten van het vaderschap en het leven.

In mijn eigen vaderschap heb ik te maken gehad met verschillende verlieservaringen: zelfdoding vader vlak voor ik vader werd, vader worden van een zoon na een verbroken relatie, dood moeder, miskraam na zes weken, en de scheiding met de moeder van mijn dochter na negen jaar samen. Mijn ervaringen met het verwerken daarvan, aangevuld met bijscholing tot rouwbegeleider, zet ik graag in voor jou.

Patrick heeft me op een fijne manier geholpen om mijn verlies een plek te geven, of zoals hij het noemt: te verweven in mijn leven. Zijn oprechte aandacht voor mijn verhaal en zijn suggesties om mijn gevoel meer toe te laten, hebben me veel gebracht. Met zijn begeleiding ben ik er sterker uitgekomen.

Henk, vader van een zoon

De gesprekken voer ik al wandelend in de bosrijke omgeving van de Soester Duinen, of online wanneer de afstand te groot is.
Een gesprek duurt een uur, en afhankelijk van jouw behoefte hebben we meerdere gesprekken.
Het is ook mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek te houden.

Hoe ziet verliesbegeleiding bij Vader Visie eruit?

€ 90,- per gesprek
Kennismakinggesprek: € 60,-

Deze bedragen zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% voor ondernemers.

Tarieven

Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek inplannen?
Neem gerust contact met me op en vul onderstaand formulier in:

Verliesbegeleiding

Zoals vele mannen met mij, is praten over mijn verlies een grote stap. Ik ben blij dat ik die stap heb gezet met Patrick. Het praten heeft me echt een stuk verder geholpen.